ESCOLA BRESSOL SOL SOLET

un lloc on viure la infantesa

NOTÍCIES FRESQUES DELS CUCS!!!

“L’escola és un Laboratori de gent que està treballant conjuntament, que està aprenent conjuntament, perquè la professió d’ensenyant no existeix (…). L’escola és un Laboratori que fa recerca d’una manera contínua, la qual cosa vol dir que allò que sabem no ens basta, i que moltes coses que ens han estat ensenyades a través de conceptes d’ordre teòric no tenen res a veure amb la realitat de l’acció.”

Loris Malaguzzi

Benvinguts i benvingudes, doncs, a aquest Laboratori anomenat Sol Solet, on tothom hi teniu cabuda, on tothom hi aporta el seu granet de sorra…

“L’objectiu fonamental de la psicomotricitat és posar al nen en una situació que li permeti viure emocionalment l’espai, els objectes i la relació amb els altres…dins un marc precís i adequat que s’adapta a la seva edat i nivell maduratiu, ajudant-lo a evolucionar. Es tracta d’una pràctica que respecta l’evolució filogenètica ja que va des de la mobilització corporal fins a la conquesta del llenguatge.”

Pilar Arnáinz i altres

L’essencial és que l’infant descobreixi les coses per ell mateix. Tot el que obtingui a través de la seva pròpia experiència li proporcionarà un saber molt diferent d’aquell que aconsegueix quan se li donen les respostes.”

Emmi Pikler

“Les vivències emocionals són el motor de la nostra vida i de les nostres relacions i, en conseqüència, també ho haurien de ser de l’educació. En aquest sentit, educar emocionalment significa impulsar el creixement emocional dels infants, afavorir el seu desenvolupament integral com a persones.”

Sílvia Palou

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 18 Desembre 2018 by in CURS 2014-2015.
%d bloggers like this: