ESCOLA BRESSOL SOL SOLET

un lloc on viure la infantesa

Els Cucs comencem la Psicomotricitat!

Per fi ha arribat el dia de començar les sessions de Psicomotricitat amb l’Abel i, aquest passat divendres, vam pujar a l’espai del Peixos per primer cop. Al començament els infants estaven una mica estranyats, ens miraven sense entendre què hi fèiem allà i qui era aquell noi que estava amb nosaltres.

L’Abel es va presentar i va explicar que iniciaríem unes sessions de joc en aquell espai. Va saludar, un per un, a cada infant de la classe, vam cantar la cançó d’inici de sessió i va convidar als Cucs que entressin a la sala.

Dit i fet!!! La majoria va entrar sense cap problema a la sala a gaudir dels material i l’espai nou. I els pocs que es van quedar observant la nova situació, en 5 minuts ja eren dins del joc també!!!

Hi va haver qui llençava peces amunt, qui lliscava pel mòdul de fusta, que seia als grans coixins, qui s’estirava a les mitges llunes, qui grimpava als mòduls tous, qui pujava sense parar al triangle de fusta…ningú no va estar quiet ni un minut seguit!

Llavors va sonar una música…era el moment de recollir i hi va haver infants que, fins i tot, ja van estar disposats a ajudar en aquesta tasca. Després de recollir la sala vam tornar a seure en rotllana tots junts i l’Abel va fer el tancament de la sessió tot cantant una cançó. Els infants van estar molt familiaritzats des del primer moment tant amb l’Abel com amb la Marta (noia de pràctiques de psicomotricitat) i absolutament TOTS vam gaudir moltíssim de la sessió!!! Divendres vinent continuem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 9 Abril 2019 by in CURS 2014-2015.
%d bloggers like this: